19.08

Nu när jag satt här på bussen fick jag en go känsla i magen. Jag lyssnade på wipe your eyes som i vanliga fall brukar göra mig ledsen men icke idag!
Jag börjar känna mig.. Fri? Har känt mig instängd och så begränsad och inte riktigt förstått att jag är värdefull och gör precis vad jag vill. Jag får känna, tycka och göra som jag vill. Vet inte, idag känns det bra bara. :)


14.37

Hej!
Jag är fortfarande inte frisk men jag tänker fan inte ligga här mer. Blir inte bättre utan frisk luft heller.
Så snart åker jag mot Ua för en bra kväll med Joanna och c.o :) 
 

11.53


23.48

 
 
Efter ett inlägg med totalt randombilder kan jag nu sumera att:
Jag saknar Värmland och dess kötbullar
Ska skaffa långt hår igen
 
Nu ska jag sova. Längtar till jag imorn ska äta kycklingbaguetten mamma gjorde på
jobbet och tog med hem till mig idag, imorgon. Gonatt på er :)

LÄS OCH TA IN!

JAG VILL STOPPA DAGENS SJUKA IDEAL OCH KRAV!
 
I skrivandes stund sitter jag och smuttar lite på en Gainomax då mitt proteinpulver tagit slut och att de för mig just nu kanske är enda sättet för mig att överleva kroppens utbrott ännu en gång. Jisses, en Gainomax. Tänk att jag sitter och dricker den på obestämd tid med hela 270 kcal i? Galet. Verkligen. Har jag ingen aning om att de kanske inte är så nyttigt som jag tror? Just nu dricker jag bara för att det är så otroligt gott och jag som sagt måste klara ännu en kris.
 
Som jag berättat tidigare blev jag sjuk förra hösten, alltså 1 år sedan. Jag hoppade av skolan, får inte behålla någon mat eller liknande. Yadayada! Ni har hört den historian nu så det räcker. Under denna tid har jag provat det mesta mellan fet mat, fetfri, stekt, kokt, varm, kall, färdig, tilltagad, frukt, grönsaker, protein, proteindrinkar, youghurtar, vätskeersättande, vitaminer osv. Har försökt fram och tillbaka att hitta en balans mellan vad som är relativt bra att äta och vad jag älskar att äta. Då mat är en stor passion i mitt liv och jag är en liten tjej som skulle mer än gärna trycka i sig mer än det får plats, om det fanns någon möjlighet för mig att göra det!! Men eftersom jag gått ner mellan 10-12 kg, då min magsäck blivit otroligt mycket mindre så funkar det inte riktigt så. Och så fort jag äter får jag ett otroligt illamående och måste kräkas. Även om jag önskar jag kunde äta mycket mer. Hade jag kunnat hade jag bulkat just nu! För vi lever bara EN gång. Vissa tycker vi ska leva denna gång nyttiga och bra för att leva längre men JAG lever hellre 10 år mindre och ett jävligt skönt liv. Där jag kan hitta en balans mellan njutning av mat/kost och en grym träning. Och självklart VET jag att man snabbare når sitt mål om man äter: Bra fetter från t.e.x nötter, avokado osv. Mycket kvarg som från t.e.x Kesella, keso osv. Mycket protein som t.e.x kött, kyckling, ägg, tonfisk osv. Listan kan göras lång om vad som är bra att ätas och inte!

Andra får gärna leva jättenyttigt liv om dom vill men den dagen jag blir helt frisk igen kommer jag äta vad jag känner för alldeles utan dåligt samvete. Anledningen till varför jag äter snålt med kolhydrater är för att jag avskyr att få upp de och för att de lilla jag får behålla vill jag ska gynna träningen eftersom jag trots min sjukdom lägger ner så mycket tid på träningen. Jag är inget nyttigt freak som kan allt. Absolut inte. Och min familj skulle skratta åt mig om jag skulle få för mig att äta nyttigare än nu. För dom har alla tränat väääldigt många och jag har alltid blivit lärd att DET GÖR INGET om du vill äta lite bröd till maten, eller om du en dag är störtsugen på chips, eller om du tar någon potatis till köttet för att få en fylligare måltid - Om du ändå tränar och håller igång. Det gör absolut ingenting! Och framförallt inte om du har lätt att tappa kilon - öka muskelmassa - har mindre underhudsfett osv. Det har blivit sånt otroligt hysteri. Alla tävlar om vem som är nyttigast? Snälla någon! Ska man vara väldigt noga är det inte bra att äta mycket frukt heller? För i för mycket mängd blir det också mycket kolhydrater. Jag ser absolut inte det som något negativt för det är såklart ett mycket bättre val än självaste godiset. Men alla väljer själva vad dom vill äta! Men det har blivit som någon slags "trend" att publicera bilder på en jävla massa frukt. Jag tänkte för några månader sedan testa Choklad-founde med frukter och choklad. Blä! Jag gillade de inte alls, men innan jag hunnit provsmaka publicera jag det på Instagram och det var inte många sek innan väldigt många gillade. SJÄLVKLART tror jag på att folk gillar de, men det har blivit så vanligt att man gör maten fin på bilden mer för att publicera än för att äta. Jag säger det för jag själv märkt av det! Att jag tycker det är kul att fotografera maten och att jag bryr mig om hur det ser ut på bild. Men vi glömmer ju bort att behaga våra magar och våra behov innanför huden istället för bilden av oss utåt?
 
Sen har alla totalt olika förutsättningar, svårigheter osv. Att nå önskade mål inom kost och träning. Alla startar från totalt olika utgångspunkter och är uppbyggda på olika sätt. Men jag tror vi fokuserar mer på så alla andra äter - kan jag också äta! Ännu en grej jag själv märkt av att jag styrt in mig själv på. Men det är lättare att se andra göra sådana misstag. Många säger att jag blivit ett träningsfreak och att jag äter väldigt nyttigt FÖR att dom sett det utåt. Men det är ju något jag jobbar för? Jag sliter med min kropp EGENTLIGEN väldigt mycket mer än jag borde. Jag tvingar ut mig själv i regnet, jag höjer intaget av protein för jag vet att de är positivt i träningens syfte. Det är inget som kommer utav sig själv? Men BARA FÖR DET vill jag inte att folk ska tro at jag är perfekt. Vänner omkring mig har blivit chockade då dom vet vilket matvrak jag är. Jag fuskar väl också? och då jag inte får behålla mycket alls går mitt humör och mående i berg-och-dalbana. Klart jag kan springa in och köpa en chokladbit bara för att ställa de till rätta? Klart jag kan äta mycket frukt och annat för att få en stabil nivå men eftersom min livsstil är otroligt oförutsägbar kan jag inte - förrän jag blivit frisk, leva ett normalt liv efter anpassad mat och dryck. 
 
Det är just därför jag blir såhär sjuk ibland. Tömmer min kropp totalt och just nu har jag inte fått i mig varken mat eller dryck sen igår och jag börjar känna mig ganska uttorkad. Att jag får lite cravings efter glass, dricka, mat osv just nu gör ingeting. Och visst är det surt att jag missar endel träning men jag sprang senast igår. Och jag hade missat minst lika mycket om jag sprang fast jag mådde såhär för då hade jag ändå kollapsat. För det är SÅ otroligt viktigt att vila. Vila och återhämtning är minst lika viktigt som själva utförandet på gymmet eller någon annanstans! Jag hade inte kunnat bli uppfostrad på bättre sätt då min pappa tycker de är löjligt påstående att hela tiden träna. Eftersom återhämtningen har så otroligt stor del i processen. 
Jag har hamnat på bloggar där de publicerat deras scheman och man ser att vissa har tränat t.e.x axlar 4 dagar i rad? Hallå? Vila då? Byta muskelgrupp möjligtvis? 
 
Jag får nypa mig själv ganska ofta för att förstå att det INTE gör något att unna sig ibland. Med måtta! Jag har märkt hur svag jag blir om jag hoppar över de där lilla knäckebrödet med ost på på morgonen.
 
Sen är det absolut inte så att alla som är smala är vältränade. Och att alla smala har snabbare väg till resultat. De som finns hos smala som möjligtvis är fördelaktigt är minskat underhudsfett VILKET gör att de är lätt att framhäva muskler. Men det är en jävla skillnad på att framhäva och BYGGA MUSKLER. En person med otroligt lite underhudsfett behöver knappt träna och trots det syns magmusklerna. Men en person som har underhudsfett och som tränat ordentligt och äter bra kan uppnå exakt samma sak. Och nästan bättre! 
Och då ligger det en extrem process bakom och DET tycker jag är grymt!
Alla ser olika ut. Alla äter olika och alla väljer att leva olika.
 
Jag vill bara påpeka lite saker. För efter ett långt och lärorikt samtal med en vuxen person som betyder mycket för mig i helgen har jag tänkt om lite. Att det viktigaste är faktsikt inte utsidan, utan insidan. Och såklart har jag vetat det hela livet men jag fick ytterliggare bra argument till just varför det är så! Jag blev ifrågasatt varför jag ens tar in och lyssnar på alla dessa ideal om det ändå inte är viktigt för mig.
Jag har märkt att jag påverkats väldigt mycket av det även om jag inte vill. Och jag har märkt att de äkta människor i mitt liv är de som älskar mig oavsett hur jag ser ut. Jag blir ingen bättre människa för jag tränar ihjäl mig, snarare sämre för jag får en förvrängd bild av det hela. För någon månad sedan sa jag att detta skulle bli en träningsblogg men det håller inte! Jag har roligare liv med betydligt fler valmöjligheter. Träning är bara en liten del av allt jag gör och vill göra. Jag vill ha min rutin att träna regelbundet men jag vill inte att det ska stoppa där. Vill inte att hela mitt liv är bildat runt vad jag äter för mat eller vilka övningar jag gör på gymmet. Jag vill att människor ska tycka om mig för vilken person jag är. Inte för vad jag hela tiden åstadkommer!
Även om respons och uppmärksamhet är en väldigt bra medecin på vägen så är riktig kärlek från vänner och familj SÅ otroligt mycket mer!
 

15.44

Hej!
Jag vet att mitt bloggande suger men jag har gått och blivit riktigt sjuk igen vilket suger då tanken
är att jag ska ut imorgon! Hoppas verkligen jag hinner repa mig. Jag försöker ligga still men HATAR det
och blir så förbannat uttråkad. Längtar så mycket till gymmet att jag inte kan tänka på annat.
 
Förutom att jag saknar min vän väldigt mycket :)
 

22.02

Skitdag! Mår pyton verkligen. Hoppas jag blir bättre nu när jag vill göra lite grejer denna veckan! Ska därför försöka sova nu.

Får jag redan klaga på vädret och säga att jag vill utomlands igen?


17.16

 

13.54

 Hej!
Mysigt väääder idag måste jag säga. Anledning-till-att-sitta-inne-väder idag! :D 
Sitter just nu i min Onepiece och är ganska så trött. Började dagen med nästan 1 timmes springande
och stretch. Efter det har jag och Joanna ätit en sen frukost och nu när hon åkt tar jag bara det lugnt.
Ska ringa runt lite idag men det tar vi sen. Har redan tränat för idag så nu har jag rätt till att slappa.
Tänkte plugga lite också. Inte alls långt kvar till körskolan vilket jag längtar väldigt mycket till.
Och självklart ska min lilla tjej med mig dit då jag ska bo på vandrarhem. Man får sån dyrbar kärlek
av djur. Inga komplikationer, frågor, omständigheter, krav, oärlighet osv. Baaaara besvarad kärlek.
 
 
 

09.33

Godmorgon!

Joanna och jag ligger kvar i sängen och tittar på en konsert typ, med Mia skäringe som är världens mest grymma tjej. Tänk om alla vore som henne haha. Vi ska snart gå upp för att dra ut i skogen.. Hoppas vi inte fryser ihjäl.

Det är så bra att jag och min lilla tjej kan göra 2 saker samtidigt. Bilden är från igår.


16.46

 
Tell me it's over

11.48

 
Why should I even waste my time?

11.46

 
Helgen har varit underbar. Mycket har inte blivit gjort men jag har fått hem den mest kärleksfulla
störda men finaste varelse någonsin. Och att somna bredvid henne ger mig lugn och ro.
Nu väntar jag på att en schompiz ska komma så vi kan öva på en låt. Sen kommer äntligen Joanna!!
 
(Och JA, hon ligger och sover på mitt huvud när jag städar HAHA)

18.43

 
Hej. Jag sitter och softar vid datorn.. Japp.. Med henne på huvudet haha. Hon ligger allvarligt talat och sover.
Vet inte hur jag ska bära mig åt när hon vill ligga så när hon är fullvuxen haha. Jag har precis städat klart
och innan kvällens gäst är kommen laddar jag upp lite bilder.. :)

10.50

Godmorgon! 
Dags för frukost.. Till en början sov vi riktigt hårt inatt men sedan vaknade hon vid halv 5 och ville BARA
leka. Vilket absolut inte gick att förhandla med godis eller annat. Så ja, då var det bara till att tända i 
taket och leka halvt i sömnen. Ändå hade jag somnat utan täcke och frös som en idiot när jag vaknade igen.
Nu är jag vrålhungrig.. Om någon/några timmar kommer en kompis hit med sällskapsspel så vi har något
att göra idag. Eftersom jag inte vill gå ifrån min lilla tjej.. :) Men det gör mig ingenting för hon är så otroligt
underhållande och go att jag omöjligtvis skulle tröttna på ett väääääldans bra tag. 
 

20:02

Hej igen.
Idag har det inte hänt mycket mer. Vi har lekt och sovit någon timme.. Trude va här och hälsade på.. Efter det somnade jag och lilla sessan men vaknade av att Marika kom! Hon ville titta såklart och hade köpt med leksaker!! Som vi haft mycket nytta av nu haha. :) det var skönt med lite sällskap.. Nu har Trude kommit tillbaka och om en stund åker jag med Marika igen för att hämta pojken som gjort sin första jobbiga arbetsvecka!


14.36

Hade tänkt vänta med att skriva något här men ja.. Min tjej ville att jag skulle blogga om de :)

(väldigt många mer bilder kommer!)


10.51

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit bättre än mig inatt! Hursomhelst. Lite före 8 kom pappa in till mig imorse och fråga om jag skulle med och hämta bubblan (färdig efter blästringen!! :D) och självklart åkte jag med. Svinkallt är det ute men nu har jag iallafall joggat/sprungit klart. Hände ett riktigt obehaglig grej idag. Först stannade jag upp för jag kände jag behövde spy och då kom det blod. Äsch tänkte jag och skulle springa upp för en väldigt brant backe och svimmar/tuppar av. Hur länge jag låg där vet jag inte riktigt minns bara att allt svartna. Och jag ville såklart hem fort så ja jogga hem. Nu efteråt är jag lite skakis.

Jag har iallafall ätit nu, kolhydrater! Behöver ha i mig socker! Och är nu redan klar.. 1 timme kvar tills jag ska dra så nu ska jag vila!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3544059/images/2012/pic_508a51f8e087c3375328976f.jpg" class="image">


23.11

Bild från i somras, Charlottenberg!

22.49

I used to run after you, now I run from you.


22.31

Hej!
Jag mår pyton vill jag börja med. Vet inte vad detta är.. Började med några tabletter igår som jag redan
slutat med. Antingen beror de på dom eller överansträngning.. Jag får lugna mig lite tror jag.
Påväg ner till Ed idag sprang jag på min vän Teuta jag inte sett på evigheter. Åååh.. Kärlek ♥
Vid 5-6 drog jag till Atlet för att kika om de fanns något att göra och såklart gjorde det de så det var
bara att ställa sig och måla. Längtar sååå tills det är klart. Motivation! Sen jag kommit hem har jag
bara tagit det lugnt och även skruvat av benen på mina sängar inför imorgon.. :)
 
Nu har jag ställt klockan på 10. Första "mötet" kl 12 och det andra kl 14:00.. Och 15:00 imorn kommer
bli bäääst! Tar tidig helg imorgon.. 
 

12.21

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart göra mig klar för att gå ner till stationen och möta upp en gäst:). Känner mig fortfarande väldigt dålig men detta ska nog gå bra ändå! Imorn vid denna tiden ungefär kommer jag vara världens gladaste!

Hoppas ni får en bra dag!


10.45

Haft värsta natten. Överansträngde mig igår och eftersom allt i min kropp inte är som de ska så blev jag sängliggandes med världens värk. Spydde galla och kunde inte sova. Men nu... Nu gråter jag av lycka! Är så otroligt glad just nu. Trodde aldrig detta skulle bli av! Imorgon <3<3<3


00.00

Jag önskar mig inte perfekta människor i mitt liv, jag önskar mig äkta.


19.02

Hej!

Bilden skulle publicerats ett bra tag tillbaka. Överföringen mellan min Iphone och datorn är inte den bästa just nu så jag får lägga upp genom mobilappen först och sen lägga till texten här.. Krångligt! Men ja.. Här har ni min middag iaf. Blev väldigt klent idag. Drack en Gainomax till också då mitt protein tagit slut (måste köpa nytt!!) men ja. Jag hoppas maten imorgon blir lite mer avancerad och god. Sugen på en fet köttbete. Fast kom precis på att jag lovat min gäst som kommer imorn att vi ska dela på en päääzzza så ja. GÖTT. Jag har iallafall suttit med konsertarbetet idag i fleeera tals timmar och är på god väg nu. Blir så glad när så många vill ställa upp. 

Jag har iallafall varit ute och sprungit lite över 1 timme idag. Trots skoskav, dåliga lurar, lerigt underlag och värk som fan i höfterna så fick jag allt till lite frihetskänslor där inimellanåt. Bästa vädret att springa i är när det duggar lite. Jag känner mig befriad när dropparna slås mot min panna hahaha. Nu kommer en vännina hit för lite tjejsnack och sedan ska jag kosa ner mig. Längtar till imorn faktiskt! :) Och ännu mer till Fredag om det blir som jag vill!!!!

P&K


14.05

Bättre bilder kommer :)

 


11.45

 
 
Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,
I won’t let you in again, the messages I’ve tried to send,
my informations’ just not going in,
burnin’ bridges shore to shore, I’ll break away from something more,
I’m not to not to love until it’s cheap,
been there, done that, messed around,
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,

This time baby,
I’ll be,
Bulletproof

I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
to walk away from something when it’s dead,
do do do your dirty words come out to play when you are hurt,
there’s certain things that should be left unsaid,
tick tick tick tick on the watch and life’s too short for me to stop,
Oh baby, your time is running out,
I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
All you do is fill me up with doubt,

This time baby I’ll be bulletproof 

 

09.08

Godmorgon!
Förstår inte vad jag gör uppe.. Är så sjukligt trött då jag somnade halv 2.. Sov 30 min och va sen vaken till efter 3. Antar att pappa hade samma problem eftersom vi möttes i köket inatt haha!
Nu äter jag frukost och ska snart bort med bubblan.. Hoppas ni får en bra dag!


09.05


19.15

Hej!
Vilken förbannat seg dag det varit idag hörrni. Jobbat några timmar och nu är jag väldigt uttråkad. Väntar
på en vän för att få prata av mig lite och fiska upp lite råd kring ilandsproblem hehe. Imorn morgon kör
vi ut lille älsklingbubblan för blästring. Min lilla pärla.. Sen ska vi måla med grundfärg till helgen.. 
Väntar på besked om en liten grej som jag vill göra/köpa och jag hoppas verkligen de blir så.
Det hade gjort denna dystra mörka och tråkiga tiden lite lättare att ta sig igenom. Det enda som väcker
min uppmärksamhet ute just nu är alla dessa träd men sinnesjukt starka gula oranga och röda färger.
 
Har inte hunnit någon större träning idag så om någon timme ska jag ut på en powerwalk och göra
något halvkul med vikterna här hemma. Sen ska jag ta mig lite te och slänga på en bra film.
Förresten så är det inte långt kvar till min födelsedag. Finns ingen som längtar som jag gör.
Förutom Joanna då haha. Kommer bli en TOPPENHELG då den redan är planerad och tatueringstid
är spikad på dagen jag fyller år. Ha en bra kväll tjaboss.
 
Resten av veckan ska jag jobba lite, på 2 möten och träna. Kanske träffa Kennet också..
Hahahhaha Joanna.....
 
 
En bild jag tog precis innan jag drog till Alanya. I fina underbara älskade ED

16.20


12.18

 
Jag behöver någon som jag behöver, inte någon som behöver mig.

12.15


01.33

 
Smile at the bitch who brings you down
Laugh at the jackass who screws you over
Point the middlefinger at the idiots who didn't know any better

23.21


22.53

 

Hej där!

Denna dagen har varit lite halvtråkig men ändå helt ok för min del. Ställde klockan väldigt tidigt men alltid när jag och pappa bestämmer något blir det ALDRIG som vi planerat haha. Vid 11.30 var jag iallfall igång på jobbet. Idag har jag tillsammans med min kusin som praktiserar hos oss meckat ihop en ny kärra. Jobbigt men jag är öppen för att lära mig nya saker. Imorn ska jag slänga ihop resten och städa. Här är det inga modejobb som gäller. Snarare skitkläder som luktar olja och smuts under naglarna. Yej! Drar iallafall förhoppningsvis mot stan imorgon efter jobbet (isånafall lägger jag träningen före jobbet imorn bitti). På Onsdag ska jag äntligen få umgås med Joanna. Förhoppningsvis fika och prata. Ja. Prata... Det skulle jag verkligen behöva, lite råd. Även om vi pratar dagligen har man alltid något att säga. 

När jag kom hem från jobbet slängde jag på mig lite mer varma kläder och drog ut för att springa uppe på Tavlan. Sprang kors och tvärs, pwakade, sprang allt jag kunde, gjorde utfall, gick lugnt, jogga igen.. Over and over again. Mjölksyra i benen att jag nästan föll det sista. Men när jag kom hem var jag totalt genomblöt så duschen satt perfekt. Citatet att "man inte tränat ordentligt mycket om man fortfarande ser söt ut efteråt" passar rätt bra in på sista bilden i collaget. Antar att jag lyckades idag haha. 


14.11


10.16

Godmorgon!
Även om jag var sjukligt trött imorse tvingade jag upp mig själv! Nu är vi på G, jag och pappa! Här har ni iallfall min frukost imorse!

: Ägg, stekt falukorv, en avokado
Ett stort glas vatten och för att inte stupa idag utan energi så blev det kolhydrater vid sidan om (knäckebrödet) med makrill!

Hoppas ni får en bra dag. Från och med nu är gymmet stängt och denna vecka och nästa blir det istället intervaller i skogen!


23.37


13.46

 
Jag vill ha dig! <3
 

22.30


14.09

Dags att träna! Underarmar, mage och kondition!


11.48


11.03


10.51


10:50


10.34

Godmorgon!
Precis ätit brakfrukost med pappa.. Har försovit mig 1,5 så nu är jag väldans stressad.
Mamma och pappa är ute i affären för att sälja en fyrhjuling och när dom kommer tillbaka ska vi
lyfta ur motorn från bubblan. I veckan kommer vi troligtvis blästra den och i helgen LACKERA!
Weeeeii.. Har väntat så otroligt mycket på detta! Kommer bli så roligt när den är klar.
Igår firade jag mamma (som fyllde) med henne och mormor på Torp. God mat på Briggen, lite shopping
och när vi kom hem drog jag ett snabbt pass vader. Joscha & Kim kom och lämnade present till
min mamma HAHA. Dom är störda i huvudet och tyyydligen tycker dom om min mamma väldigt
mycket. Så dom hade köpt en prinsesstårta och 6 Heineken haha. Kvällen fortsatte med god mat.
 
Ikväll hoppas jag på en bra och lugn kväll även om jag är sjuukt trött just nu.
 
 
Kanske inte riktigt såhär trött då men HIHI.
 
 
 
 

01.55

 

Min största dröm


00.58

Tappade naglarna idag på gymmet och drog av resten direkt. Tänker "nä nu ska jag fan ha korta ett tag, de är bäst så". Går 3 timmar och efter att jag steg in hemma hos natha såg jag alla redskap (hon går nagelutbildning) så jaaaa.. Det fick bli ett par nya. Är sjukt nöjd! Bästa natha <3

Gonatt :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3544059/images/2012/pic_50808a10ddf2b320c20021a2.jpg" class="image">


19.46



Jag funderar på om jag ska dela med mig av bilder.
Men samtidigt vill jag inte gynna alla dessa nyfikna jävlar som bara granskar och snackar om allt. :)
Gokväll, jag har kört ben och rumpa idag (gjorde inte det häromdan) och nu tar jag kvällen med Natha!
Pusssssssss









,
 









 


 

11.58


Igår var också en skitdag!
Jobbade till 5 sen åkte jag hem och fick sällskap resten av kvällen. Myste med levande ljus och gott - eftersom jag hade vil- och ätardag. Idag blir det träning. Benpass + lite mage.
Men före det kanske jag ska göra något annat som förhoppningsvis kommer göra mig gladare.

(jag vet att jag har världens värsta påsar under ögonen för jag sover dåligt)


09.58

I would lie if I said I'm fine.


09.37

Godmorgon!

Jag sitter precis och äter. Keso, 2 skivor skinka, varm choklad och en skål med vaniljyoughurt, russin, och lite olika frön.

Dags för mig att dra mot jobbet snart. Har även gjort klart lunch som blir en äggmacka och en shaker.
Hoppas ni får en bra dag
Jag hoppas min blir bättre än igår.


21.34

Försöker finna lugn och ro. Lyssnar på Ella henderson' och har tända ljus runt mig.

Gonatt


21.18


21.14

Hej!

Jag mår verkligen inte bra! Det har varit en alldeles urusel dag och jag är mer ledsen än vanligt. Känner mig ful och vill bara dra ett stort täcke över mig.
Jag har kommit fram till en sak - jag kan inte skriva till er här på bloggen att det är viktigt med vila och beröm (inom träning) om jag själv inte lever upp till det. Idag ville jag bara hem från jobbet och kände verkligen inte för att träna. Men jag stack bort ändå. Körde axel- och Bicepspass och avslutade med 20 minuter intervall på cykel samt stretching. När jag cyklade råka jag ut för något av det värsta på väldigt länge! Jag såg dubbelt, huvudet bomba, såg cykeldisplayen vart jag än tittade, allt blinkade i olika färger. Jag var nära på att svimma när jag steg av. Och självklart steg jag inte av när de inträffa utan körde på i 10 minuter till under utbrottet. Jag höll på att kissa på mig påväg in till duschen, jag snubblade runt på toaletten och frös som fan. Jag måste ge mig någon jävla gång. Min kropp och mitt psyke klarar inte mer. Det har tagit stop. Jag spydde före gymmet och jag har gråtit hela dagen och ändå tränar jag dessutom när jag inte ens är motiverad!

Jag mår inte bra. Och kan inte minnas sist jag gjorde de på riktigt. Jag hade en toppenvecka i Turkiet men jag kände mig aldrig "lycklig". Jag är ingrodd i djupa tankar och jag klarar inte av att öppna mig. Så jag pyser ut de lilla jag kan, här på bloggen.

Jag är sjuk. Och det har tagit lång tid för mig att inse det.

 


15.47

Tom


13.36

Quote by me.


11.40

PEPPMUSIK!
 
Alone - Kelly Clarkson
This is love - Will.i.am / Eva Simons
Diamonds (in the sky) - Rihanna
No stress - Laurent Wolf
I cry - Flo Rida
100 ways to hate - Five Finger Death Punch
Menace - Five Finger Death Punch
Who you are - Jessie j
Catch my breath - Kelly Clarkson
She wolf - David Guetta / Sia
Since you been gone - Kelly Clarkson
Next to me - Emeli Sandé 
Scary Monsters and Nice Sprites - Skrillex
Levels - Skrillex
Bamarang - Skrillex
Girl on fire - Alicia Keys / Nicki Minaj
Talkin' 2 myself - Eminem 
Space Bound - Eminem
Love the way you lie Part 2 - Rihanna / Eminem
Bright Lights Part 2 - Tinchy Stryder
Blackout - Breathe Carolina
Part of me - Katy Perry
Paradise - Coldplay
Tystas ner - RMH
Decode - Paramore
All this way - Amanda Fondell
Over you - Daughtry
Try - P!nk
Ain't nothing wrong with that - Robert Randolph
Debonaire - Dope
 
 
Har massa att bjuda på men vi börjar såhär!
Jag tycker det är viktigt att lyssna på musik som framhäver mycket känslor, texter, aggrission osv.
 

10.10

Godmorgon!

Bild på min frukost idag. 2 ägg med örtsalt, 1/3 skogaholmslimpa och en stor skinka, 1 glas vatten och proteinpulver. Supergott (skulle dock egentligen haft keso men det var slut!)

Är på g till jobbet. Men först ska ni få upp peppmusikslistan och bilder från gårdagens gympass.


22.07


12.36

 
Catching my breath, letting it go, turning my cheek for the sake of this show
Now that you know, this is my life, I won't be told what's supposed to be right
Catch my breath, no one can hold me back, I ain't got time for that
Catch my breath, won't let them get me down, it's all so simple now
 


HERE WE GO

 LET'S DO THIS!
 
Nu har jag haft min lilla paus denna vecka då jag slappat ordentligt. Ätit fritt och druckit minst 10 glas öl om dagen så jag är riktigt äcklad. Det är kul som fan med fest ibland men nu är jag mättad fram till min födelsedag. Möjligtvis kanske Halloween men inget mer utöver det. Tillbaka till rutinerna och jobb. Har precis pratat med mamma och det ser ut att bli endel jobb framöver + att jag har min konsert på G! Japp. Jag ska hålla i en konsert själv. Reklam och inbjudning kommer snarast upp här. Ska bli så jävla roligt. Så JA. Jag ska försöka hålla er lika motiverade som mig själv. Men för att hålla motivationen uppe räcker det inte att be någon slänga upp ett schema till dig som inte har en aning om hur din kropp fungerar (handikapp som astma, andningssvårigheter, knäproblem eller som i mitt fall sjukt jävla ont i kroppen). Det är så många fler delar som ska med!
 
• Schema
• Peppmusik
• Bra kost
• Mycket vatten
• Rimliga mål
• Ätardag/vilodag
• Bra sömn
• Avslappning
• Stretching
• Belöning
• Pepp från andra
OSV...
 
Finns vääääldigt mycket kategorier som jag också säkert glömt men här är några. Framförallt några som är viktiga för mig. Och för att börja enkelt så börjar jag med att slänga upp en lista med PEPPMUSIK redan imorn!
 
 

18.25

Hej!

Avnjöt en riktigt god frukost imorse. Kan nog vara det godaste någonsin. Åkte hem och idag har jag bara slappat. Ser nu film med mamma och väntar på att bli upphämtad för middag. Gott!

Imorn blir det en lång dag. Greja med bubblan, planera en grej i slutet av oktober, plugga teori, städa, träna med Joanna och sedan tänker jag och min kompiz avsluta dagen med solsidan. Ska bli helt fantastiskt underbart att komma tillbaka till gymmet.


13.23

 
Heej.
Igår kom jag hem från en grym och oförglömlig vecka med tre pojkar.
Idag återhämtar jag mig i min nya onepiece och en film med mamma. Ikväll är jag bjuden på
middag hemma hos en go familj. Hoppas ni får en bra Lördag. Pöss

Världens bästa vän och mamma.


14.38


Mot alanya!

Hörs om 1 vecka. Tja


10.13


10:10

Idag skulle det kunna vara 365 dagar. 1 år. 52 veckor.

Men allt blir inte alltid som man tänkt sig. Jag försökte verkligen med hela mitt hjärta men man kan inte kämpa för något som inte kämpar tillbaks.

Hoppas ni får en underbar dag. Solen lyser och ikväll slipper jag allt annat.


19.19


Mina tankar strömmar fram och tillbaka och jag har så svårt för att sätta fingret på känslorna och vad de försöker förklara. Man måste inte alltid veta vad man vill, för hur man än gör och vilket val man än beslutar sig för att göra så gör man ju det för att det känns bäst just för stunden. Men dessa tomma ekande tankar har alltid funnits där, sen jag var så liten att jag kan komma ihåg. Och det är så jobbigt att veta att någonting fattas, utan att veta vad. Jag är sällan så ledsen att jag faktiskt gråter så mycket. Jag känner mig typ för ledsen för att få fram något? Och även om man kan gömma sig bakom ett skal inför många och ofta så håller det inte i längden.


19.08

Sitter på bussen till Uddevalla! Nu är det verkligen nära!!! Titta förresten vilken fin bild jag knäppte idag. Hösten är så fin!


16.20


RANDOM


FRÅGA&SVAR

Klara:
Hej snygging! Du som är så grym på träning osv, kan inte du lägga upp en inlägg med lite olika rumpövningar? Och visa hur man gör? :) kram
 
Svar: Du kan va en snygging!! Haha, det där kändes mer som ett påstående men tack. Jag har lagt upp lite träningsstips då jag kört raka marklyft, knäböj, liggande lårcurl. Det kan du hitta HÄR dock var det lite mer fokuserat på just benen men det är faktiskt bevisat att knäböj är den bästa övningen för kroppen! Och helt klart den bästa övningen för rumpa. Självklart får du snygg kropp av att springa osv. Men styrketräning skapar mer hårda och ytliga muskler. Och vill du ha riktigt snygg röv så rekomenderar jag absolut tyngder! gymmet! styrketräning! Inte bara för att jag älskar det mest utan för att det faktiskt blir och har blivt mer vanligt med det. Tjejer är inte lika livrädda för att lyfta vikter längre. Många tror ju att det kommer sluta upp som bodybuilders vilket är nästintill omöjligt om du inte har grundegenskaperna. Det tar flera år att bygga upp en snygg kropp (om du har bra och starka mål). Nu har jag inga bra bilder där jag kan visa exempel på övingar du kan göra utanför gymmet men jag lovar att jag ska försöka inom dessa 14 dagar (kommer vara lite frånvarande ett tag) att jag ska försöka fota och förklara. Men du kan börja med att bära vikter i vardera hand och göra djupa utfall. Superbra övning! Samt knäböj utan vikter, "kissande hunden", samma grej som föregående fast benet rakt upp i luften, ligga ner och trycka upp rumpan i luften och spänna åt. Rent utav omöjligt att förklara utan bilder men.... Det finns väldigt mycket!! 
 
 
 
 
 
 
 

23.29

Heej!
 
Vilken blandad dag.. Gick upp vid 10, åt frukost och drog sedan ut och jogga i skogen. Yrseln och
illamåendet tvinga mig att stanna upp några gånger, fan vad sur jag blir. Slutade iallafall med lite 
intervaller (körde det jag orkade). Då joggar jag oftast, sen springer upp för en brant backe och
avslutar med djupa utfall ungefär 30 m. Upprepar 3 gånger.. Kan lova att man blir jävligt trött i benen
vid de sista utfallen haha. Drog hem och fixade/donade lite. Sen har jag bara varit hos doktorn 
och solat. Även ätit en mysig middag med underbara människor! ♥ Sånt som gör livet lite viktigare.
 
Nu har är jag nästan klar. OMG! Nu är det bara lite mer än ett dygn kvar. Nannar hos Joanna imorn
och sen är det dags. Ska även planera lite angående min konsert imorgon kväll.
 
Skulle egentligen gymmat idag men eftersom jag spytt ovanligt mycket, haft otrolig yrsel, illusioner
och konstig värk (tappar saker för det värker till som fan i armar och ben) så kände jag att jag behövde
lugna mig lite. Ska dock upp tidigt och träna imorgon. Det blir lite allt möjligt.
 
 
Inspiration!!!!

Fuckin' do it or sit back down and watch someone else do it better - Sofia

 
 

Jar of hearts

 Ikväll sjöng jag av mig lite känslor... Vill du höra?
Kolla på länken (ha överseende med att jag är halvt sjuk därav lite svajigt)
 
http://www.youtube.com/watch?v=LxHS8A_Ydzs&feature=plcp
 
 

22.08

 
Vilken jävla skitdag!

Inspiration

 

13.44

Hej garningar
Jag har varit på "möte" idag och har efter det inte gjort så mycket mer än att vandra hemåt.
Drack en shake till frukost som tyvärr kommit upp då jag är typ sjuk!? Får fan inte hända nu!!
Så därför ska jag kurera mig idag. Vila är väldigt viktigt när man tränar mycket och jag måste nästan
tvinga mig själv till det. Tänkte göra mig lite köttfärs och sallad till lunch och sedan har jag köpt
mig Kesella. Dessvärre inte med hallonsmak men då tar man lite Funlight så är den god igen! :)
Blir även att fixa, trixa, ***** och annat idag. Mitt upp i allt kaos inom mig så längtar jag sååå!!
 
 

Svalkar vinden

Jag måste tömma mitt hjärta innan ögonen stängs igen. Trodde jag var påväg att somna tills jag var tvungen att springa in på toaletten och kasta mina armar runt toaringen. Jag har accepterat denna avskyvärda och konstiga livsstil men något jag aldrig kommer lära mig leva med är denhär gallan jag spyr upp, den som kommer som flera liter. Det är gallan som får mig må sämst. Äckligaste smaken, halsen skriker av smärta och jag faller tårar just bara för jag äcklas så av situationen. Vill inte klaga, inte söka sympati eftersom jag redan får de i överflöd. Men dehär är det jag är ledsen av! Denna del av mig gör mig ledsen, likaså värken i min kropp och mitt meningslösa psyke. Jag känner mig trasig. Sönderskuren, förträngd, intryckt, uppryckt, öppen, sårbar. Orden skulle kunna fortsätta i oändlighet. Känslan inom mig går inte att förklara på bästa sätt. Jag vill inte leva såhär längre. Jag vill inte känna såhär. Och jag orkar inte göra ett jävla skit åt det.

Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mer än mina tankar


Seriös

Mitt huvud gör så otroligt ont! Måste försöka somna nu. Idag har jag iallfall hunnit med en hel del. Naglar, torp, Ellie, träning, Dilan, tvtittande. Mysdag!

Imorgon är det 3 dagar kvar!! Wöhöööööö


09.18

Vaknade alldeles för tidigt! Ska sova en liten stund till tillsammans med mitt sällskap :) sedan trampa vidare ner till stan.


RSS 2.0